Coaching

Zowel leerlingen als ouders en leerkrachten kunnen bij ons terecht voor coaching/begeleiding.

Coaching voor leerlingen

Wij bieden kortdurende coachingstrajecten aan voor leerlingen met milde (psychische) problemen die schoolgerelateerd zijn. We helpen bijvoorbeeld bij onzekerheid, faalangst, spanningsklachten, moeite in het contact met andere kinderen en het leren omgaan met hoogbegaafdheid.

Coaching voor volwassenen

Ook ouders van schoolgaande kinderen met milde psychische problemen kunnen bij ons terecht voor adviesgesprekken en coaching. 
Hoe kun je je onzekere, faalangstige of gestreste kind het beste helpen? Wat doe je als je hoogbegaafde kind het allemaal beter denkt te weten? Wat te doen met een overprikkeld en/of gestrest kind? In een of meerdere gesprekken zoeken we samen uit wat de beste manier van omgaan met je kind is.

Ook hebben wij ervaring met de begeleiding van volwassenen die zelf in hun ontwikkeling of werk vastlopen. We coachen onder meer bij functioneringsproblemen, moeite met leidinggeven, stress of burn-out. Een specifieke doelgroep die Fieke ook helpt zijn hoogbegaafde volwassenen.

Coaching voor leerkrachten

Coaching van leerkrachten richt zich op de omgang met kinderen met psychische problemen. Samen kijken we wat er aan de hand is of zou kunnen zijn en hoe je het probleem kunt aanpakken.

Stresspreventie en burn-outbehandeling voor leerkrachten

Voor leerkrachten biedt Fieke de Leeuw tevens coachingstrajecten aan bij stress en burn-out. Fieke heeft veel ervaring in stresspreventie en burn-outbehandeling bij volwassenen.

Het tarief voor coaching bedraagt € 90,- per sessie (45-60 minuten), of € 400,- voor 5 sessies. Bedragen voor psychologische coaching zijn vrijgesteld van btw. Wanneer de coaching in opdracht en op rekening van de werkgever plaatsvindt zijn we wel verplicht btw in rekening te brengen.

Let op: we hebben géén contracten met zorgverzekeraars, we worden niet vanuit de zorgverzekering vergoed. De kosten moeten zelf, door school of een werkgever rechtstreeks aan ons worden betaald.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven